Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kirazlı Ortaokulu

Telefon : 03526146018
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kirazli.meb.k12.tr
Adres : KİRAZLI KÖYÜ 38500 YAHYALI /KAYSERİ
VİZYON : Okulumuz ve köyümüzden her sabah ve öğleyin, öğleden sonra dolmuşlar ilçemize; ilçemizden de köyümüze gidiş-dönüş yapmaktadırlar. Ayrıca şahsi araçlarla da ulaşım imkanı bulunmaktadır. Köyümüzün yolları asfalt olduğundan herhangi bir şekilde yol kapanması riski yoktur.
MİSYON : Kirazlı Ortaokulunu tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştiren, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine yönelik mesleklerde basarili olmalarını sağlayacak yeteneklere sahip olarak mezun olmalarını; Eğitimin bu aşamasından sonraki yaşamlarına donanımlı olarak devam etmelerini temin edecek projelerle çalışmak.
BAŞARILAR :

Öğretmen :7
Öğrenci :31
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :798
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuz ve köyümüzden her sabah ve öğleyin, öğleden sonra dolmuşlar ilçemize; ilçemizden de köyümüze gidiş-dönüş yapmaktadırlar. Ayrıca şahsi araçlarla da ulaşım imkanı bulunmaktadır. Köyümüzün yolları asfalt olduğundan herhangi bir şekilde yol kapanması riski yoktur.
Yerleşim Yeri : Okulumuz ve köyümüzden her sabah ve öğleyin, öğleden sonra dolmuşlar ilçemize; ilçemizden de köyümüze gidiş-dönüş yapmaktadırlar. şekilde yol kapanması riski yoktur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ve köyümüzden her sabah ve öğleyin, öğleden sonra dolmuşlar ilçemize; ilçemizden de köyümüze gidiş-dönüş yapmaktadırlar. Ayrıca şahsi araçlarla da ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :